Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

23/4

Vintervind viner; 
vårvarm vill inte vinna 

- väntan än varar




Bunden vers (Haiku) av Lena K Nilsson VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-04-23 16:03



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra Haiku om vädret som är och väntan på det som komma skall!
2021-04-23

  ULJO
Det nyckfulla vädret i april.
2021-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP