Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The end of days

The end of days

När kropp och själ slutligen ger opp
De fara mot himmelens topp
Där från en molntapp
En himmelsk attrapp
Kan jag nu klart beskåda
Vad de som lever bebåda
Somliga har dött levande
Andra irrar trevande
Vi byter gestalt
Och också anhalt
Från en jordisk
Till en himmelsk




Bunden vers (Rim) av Gunnar Barkenhammar
Läst 97 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-04-23 17:02



Bookmark and Share


  Monica Lindgren

Jag kan inte låta bli att fundera över om jag kanske en dag ska "dö levande"!
Bra dikt i alla fall!
2021-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Barkenhammar
Gunnar Barkenhammar