Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mor

Jag sa: 
Du är en kämpe! 

Du sa: 
Det har jag alltid varit. 

Men idag räckte inte glöden längre, 
din låga slocknade. 

Allt du gav, 
all din kraft ... 

ska jag minnas, 
för alltid bära inom.  




Fri vers av Lena K Nilsson VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-04-23 19:00



Bookmark and Share


  Sparvögat VIP
Fina kärleksfulla ord till en saknad själ...
2021-04-28

  Gunnel Eriksson VIP
Vackert men sorgligt. Beklagar och
tänker på dig.
2021-04-25

  ULJO
Med vördnad dina ord
2021-04-25

  Monika A Mirsch VIP
En underbar hyllning - du och ni!
2021-04-23

  Monica Lindgren


Mycket vacker dikt. Tolkar den som en avskedsdikt...
2021-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP