Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Not by chance



not by chance
i am amazed
divine design




Bunden vers (Haiku) av lila fjäderblomman VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-04-23 19:48



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande om naturens magnifika skapelser och människans vördnad!
2021-04-26

  Blomma-Stjärna VIP
så rätt så - vi klarar inte att leva upp till naturens design - men roligt kan vi ha ändå och skapande kan vi ändå få känna oss!
2021-04-23
  > Nästa text
< Föregående

lila fjäderblomman
lila fjäderblomman VIP