Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


aldrig detsamma igen


Förfluten tid


Dina barn
du trodde du kände
och hoppades tänkte som du

alla barnboksblad
som du vände
vem intresserar sig för dem nu

Det rågblonda håret
som svajat
med färgglatt band bundet
i svans

de solbrända barfotabenen
de mjukaste händer som fanns

En gång var de dina klenoder
det är de fortfarande
men

barndomens tid är förfluten
___________________

det blir aldrig detsamma igen




Bunden vers (Rim) av stormengudrun VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-04-23 23:36



Bookmark and Share


  Monica Lindgren

Kunde vara skriven av mig - om jag förmått formulera denna längtan så bra. Nej, det kommer aldrig tillbaka, tyvärr!



















































































































2021-04-27

  Cikoria Blå VIP
Och det är väl så det ska vara...

2021-04-24
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP