Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mask

Hon bär en mask
En mask ingen kan se, ändå är den alltid närvarande rakt framför hennes ansikte
Den är så tunn, tittar de ordentligt borde de kunna genomskåda den
Men ingen tittar så noga
Alla är upptagna med sina egna liv
För upptagna för att se ordentligt

Hon är rädd för vad som händer den dag hennes mask faller
När hon inte orkar hålla fasaden uppe
När hon är trött på att vara den som alltid skrattar och ler

Men just idag tänker hon behålla sin mask på, idag är hon inte tillräckligt stark för att låta den falla......




Fri vers av Madam Mimm
Läst 113 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-04-24 06:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Madam Mimm