Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mitt eget foto : Soligajag_1


Helgens enkla nöje

Lördag morgon och solen skiner så vackert
utanför köksfönstret.

Fåglarna kvittrar så vackert i lekparken ,
ser en ekorre komma farande ur buskarna som ett jehu.

Sedan ser jag en liten pojke som kommer springande efter ,
förstod varför ekorren fick så bråttom.

Jag kan sitta i timtal vid lekparken och njuta av solen samtidigt som jag
ser olika människor komma och gå.

Det är en fröjd för ögat när ett barn kommer fram till mig ,
sen tittar dem på min katt som sitter bredvid mig och frågar om han får
klappa den , visst säger jag och sätter mig intill.

Jag har två katter som är så snälla och mysiga , kommer det fram
folk som vill klappa dem så blir dem glada för uppmärksamheten.

Att få sitta ute och njuta av solen gör mitt sinne lugnare och jag mår bra.
En sådan dag blir det idag.




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-04-24 08:18



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Avstressande skrivelse!
Att känna av det stora
I det lilla med harmoni
Är en konst ej alla
Förunnat,som bara
Stressar med sin
Tid förbi,utan att
Kunna hinna
andas ut
Fri?
2021-05-22

  Peter Olausson VIP
Det lät som en fin och vacker upptäcktsdag i livet!
2021-05-09

  ULJO
Stunderna med ro i solen. Underbart
2021-04-25
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP