Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är radion!

Men jag är radion.

Du ser en bild av närvaro.
Du allt jag vill ha... och lite till.
Jag kan inte få ur dig ur systemet. för att jag är radion.

Du inbillar en illusion av spel som jag vill vara med i...
du spelar den bästa musiken, för att jag ska ha det bra.
Men jag är radion.

Du vill att alla ska vara lika med stämningen av underhåll.
Du ger ljus åt mörker oavsett tid.
Jag är radion, vi sprider budskap av fantasi.
Allt i från ur dragna bergarter till strålning som sänder megabiten.
Jag skickar allt och ingenting med mer än mindre... Jag är radion.

Dra loss och värdera till alla som kan miljö åter det blir mer seriöst.
nyheter vi ger för jag är radion.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Rille VIP
Läst 328 gånger
Publicerad 2021-04-24 10:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rille
Rille VIP