Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till den okände medmänsklighets förvaltarens försvar( vem det nu är?)


Ordförvaltaren




Himmelen kan vänta
och den heta Källaren

Måste försvara livet

Mot den stora menings
-lösheten först!


Med bokstavs kombi-
nationer av olikfärgade

Fanor fladdrande i
en okänd morgondags
Vind. ..


invid New-York där FN-skrapan
står kvar

Mellan en Fastlåst värld
av meningsmotsättningar
och förståelse. ..

När det så passar.














@@@sefarge@@@





Övriga genrer av Sefarge VIP
Läst 99 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-04-24 10:13



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Jo, man får inte glömma det.
2021-04-24

  Kungskobran VIP
Livet är som en påse tomt och innehållslöst om man inte fyller det med något
H Alfredsson
2021-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP