Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


När du är så där rassligt sexig i rösten och alla smälter när du ler och ingen skall tolka mig som en dagsslända


Jag är ingen skröna

Look, this thing right here - är ingen skröna.
I got the look, I got the books,
I got the hooks!
“blink-blink” ;)

Det sker mutationer i din hjärna just nu.
Jag är ett virus.
Du läser mig.
Mina metaforer smittar av sig
Sedan dricker du te, nyser och hostar
i armvecket och bäddar ner dig med
den där känslan... mina bakterier
Febrigt

 

Jag är ett hett villebråd
"Catch me if you can"




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 105 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-04-24 10:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP