Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eget


Avsked

Bortförd av vågen
färdas du över vattnet
till landet med frid

© Eva Hedlund fd. Langrath 2021




Bunden vers (Haiku) av Eva Langrath VIP
Läst 342 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-04-24 11:22



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Ro och harmoni.
2021-04-28

  Elinor Sörensson VIP
Vördnadsfullt och vackert.
Fin bild till.
2021-04-26

  ULJO
Så fint och vördsamt tecknat.
2021-04-25

  catharina.jerbo VIP
mycket vackert och nära <3
2021-04-25

  Kajan VIP
Dikten har ett rent, till synes okomplicerat uttryck som bra poesi ofta har; få ord men innehållsrika!
2021-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP