Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Radio Megahertz-reklam:



Hejsan svejsan!
Nybörjar
Byggar-Börje här.

Just Nu har vi bonus
-rabatt på självläkande
Fogsvansar från Wippys

Samt inställsam tråd-
spik och dyckert från
Gunnilse,tag chansen.

Kom besök oss på våra
rabatterade Nybörjar
-dagar med gratis korv

och kaffe till våra nöjda
kunder. Välkommen!


Tutelitut. ..

"Man ska leva föör
varandra o ta vara
på den tid som äär. .."












Fri vers av Sefarge VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-04-24 12:07



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Kom och ät korv mä brö, köp sen våra kinesiska skitprodukter. "Inget kan stoppa dig nu". Så löjlig reklam.
2021-04-25

  Kungskobran VIP
Härlig humor
2021-04-25

    Lena Staaf VIP
Sedan går bygget som en dans!
Rolig vinkling.
2021-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP