Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


"Skriv en dikt om mig"

 

Jag försöker verkligen att INTE
underskatta läsarens intellekt.
Metaforerna får bli min tolk.
Och jag försöker att smeka dina intentioner...

 

Hur väl vill du att jag känner till dina preferenser?
Du säger ju alltid: “Du har ett så bra minne!”
Well, yes I have... och “Jag tror du är lite synsk”
Jag vet att jag lägger inte saker på minnet med flit.
Det faller sig naturligt att min hårddisk
lagrar mycket under lockarna
som egentligen behöver källsorteras.
Jag vet till exempel vad du gillar,
att du älskar tre saker:
Plopp, munkar och solbullar.
Att du fyller år samma dag som din idol.


och att du älskar
att bli överraskad och förförd.

 

Fråga mig inte hur jag vet. Jag bara vet.




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-04-24 13:05



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Källsortera minnen borde man emellanåt ägna sig åt .
2021-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP