Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Instagram-vänlig

 

Jag är inte tillräckligt instagram-vänlig
Ingen blommar bredvid texten
Ingen kopp kaffe i knät
och foto i knät

Ingen mindfulness and yoga

 

Jag planerar att plantera migrän
i din själ och låta allt spirituellt växa

 

Spretigt, yvigt och vilt!

 

Pelargoner, pion och gullvivor!

 

- I got plenty of company on my shoulders -




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-04-24 13:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP