Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kilskrift

Mellan nattsmärta och vakendrömmar

andas jag hudminnen och silkesskratt.

Sömntåget passerar hänsynslöst och

Lämnar mig håglös på stationen

 

Snart är månen lika fylld som jag

Tänder silverskuggor 

 

Inte jag

Men svärtan

äger en egen skönhet

Sammetsmjuk

 

 

 




Fri vers av Roger VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-04-24 15:27



Bookmark and Share


  Minkki VIP
berörande, den går rakt in
2021-11-27

  Smultris
så melankoliskt vackert.
Själv har jag glömt hur man skriver, jag har tappat orden.
2021-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Roger
Roger VIP