Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

play

Du tryckte på play utan att rådfråga mig först. Hoppade rakt in i filmen och bad mig att sammanfatta det du missat. Jag var inte beredd och hade inte alls förberett mig. Jag vred på mig otåligt och hoppades att du skulle märka av min obekvämlighet. Jag trodde du skulle stänga av. Istället kom du ännu närmre och tryckte ner dina egna åsikter och reflektioner i halsen på mig. Stopp, sa jag. Du lyssnade inte.

Nu sitter jag här hulkandes på marken och önskar att du bara kunde förstå. Förstå att jag har lagt undan filmen längst in i förrådet av en anledning. Att jag inte är redo att ta fram den än.

Men du förstod inte, istället gick du hem.




Fri vers av HHannaS VIP
Läst 105 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-04-24 15:49



Bookmark and Share


  Linil VIP
På något sätt, utan att veta detaljer, förmedlade din text mycket till mig, där luckor kan fyllas i av läsaren själv. Bra!
2021-04-24
  > Nästa text
< Föregående

HHannaS
HHannaS VIP