Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord

Jag vet vad jag vill säga
men orden fastnar
någonstans på vägen.
Jag vill inte vara tyst
men tystnaden har omslutit mig.
Ord känns så stora
och svåra att få rätt,
så jag säger ingenting,
men tänker mycket,
kanske lite för mycket.




Fri vers (Fri form) av K_Boija
Läst 283 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-04-24 16:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

K_Boija
K_Boija