Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärnan och hjärtat

Det händer
Att de två potentaterna
Hjärnan och hjärtat
Inte är ense
Hjärnan går sin väg
Hjärtat en annan
Vi får dras med olaterna
Man måste följa sitt hjärta
I fröjd som i smärta
Med hjärtat kan man inte resonera
Och hjärnan vill så gärna domptera
Var nu hjärnan sitter




Fri vers av Gunnar Barkenhammar
Läst 101 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-04-24 16:46



Bookmark and Share


  Monica Lindgren

"Aldrig, aldrig ljuger hjärtat", säger Knausgård. Jag tycker det är fint!
2021-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Barkenhammar
Gunnar Barkenhammar