Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släpper taget

Måste släppa taget om dig
Det är så svårt

En del av mig vill inte
Jag vill kämpa för dig, med dig

En del av mig vill bara gå vidare, släppa taget och glömma dig

Även om jag aldrig kommer glömma dig
Jag vårdar minnet av dig ömt

Alla våra skratt, konversationer
Alla delade tankar om stort och smått

Men det funkar inte längre
Jag vill något mer än dig

Även om du säger du vill så vet jag att det inte är så

Du är inte intresserad av något mer än tillfällig njutning

Inga fel i det
Men jag vill mer än så

Så jag låter dig gå
Jag släpper taget

Även om det gör så ont att jag bara vill skrika
Vill skrika att jag älskar dig, varför fattar du inte det?
Jag är rädd att en del av mig alltid kommer älska dig.....

Men jag släpper taget
jag vänder mig om och går.....




Fri vers av Madam Mimm
Läst 62 gånger
Publicerad 2021-04-24 18:31



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Jag förstår ditt val. Det blir tomt i längden med bara kropp.
2021-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Madam Mimm