Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.

Sedan du försvann har jag dagarna i ända famlat i mörker.
När det kändes som att sanningen äntligen låg i mina händer.

Den som skulle göra mig fri.

Vände den sig om likt en vidrig vålnad och skrattade mig rakt i ansiktet.

I hela mitt liv har jag sökt efter mig själv.

Men nu ger jag upp.




Fri vers (Fri form) av MickeP
Läst 100 gånger
Publicerad 2021-04-24 19:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MickeP
MickeP