Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Genom stängda ögon

Vad håller du i din stängda hand

Om jag lovar att blunda 

Kan du visa mig då

 

Ett hjärta av sten

En flisa i renaste guld

Säg mig vad du bär på 

 

Jag lovar att inte titta

Fast mitt öga vill se

Det hjärtat känner och hör




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-04-28 09:52



Bookmark and Share


  Susen VIP
Fint :) Hjärtat vet
2021-04-29

  ULJO
Det hjärtat känner och hör är väl det viktigaste. Fin Text.
2021-04-28

  Marita Ohlquist VIP
Ibland räcker det att hjärtat vet.
2021-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP