Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilken klang är ditt val?

Melodier, klanger, trumslag
och sånger finns i tusental

bilder finns att skåda
från dagens collage
till de första människornas
grottmålningar

kanske väljer du att måla själv
tralla fram en egen sång
klappa in en nyfödd rytm
eller trampa runt i stackato

vad än som slår mot dig
som person
vad än som begränsar
har du ett val

en sång
en doft
en bild
en färg

något kan lyfta dig
små förtretligheter kan blekas
något kan smeka dig medhårs
och få dig att le

något kan ge dig kraft
-
den du behöver
just nu!




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-04-24 20:43



Bookmark and Share


  lila fjäderblomman VIP
Vackert - att någon har styrkan att se alla dessa klanger,färger åt en, ger hopp om att de finns där även när livet ibland visar sig i grått.
2021-04-26

  Marita Ohlquist VIP
Fin och uppmuntrande text om valmöjligheter som gör livet lättare och gladare!
2021-04-26

    Lena Staaf VIP
En text att bli glad av! Det är musik, bilder och skapandet som lyfter livet.
2021-04-25

  ULJO
Vi har alltid ett val. Det gäller bara att göra det rätta valet.
2021-04-25

  Kungskobran VIP
Kraften finns där hos alla, det gäller bara att locka fram den.
Fint fångat av dig
2021-04-25

    Steff...
Pepp!!
Bra snyggt:-)
2021-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP