Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I poeters ögon

I poeters ögon
regnar regnbågsblad

rodnar gräsmattor
av rödglödgad sol

doftar gröna hav
bland guldiga moln

klättrar träd
uppför bräckliga grässtrån

speglas hårlocksleenden
i ett enda andetag

sjunger blå stenar
sin stillsamma blues

i poeters ögon




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-04-24 21:02



Bookmark and Share


  Susen VIP
En hyllning av ord i poeters ögon. Vackert språk
2021-04-25

    Steff...
fin
2021-04-24

  BenGust VIP
EN FIN FÄRGPALETT SOM TILLHANDAHÅLLS POETEN.
2021-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP