Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... och utlämnad åt ...


Ensamheten

förolämpningen kommer som en blixt
men försvinner med en snigels hastighet

... maskrosbarn ...




Bunden vers (Haiku) av Peter Vahlersvik
Läst 86 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-04-24 21:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Vahlersvik
Peter Vahlersvik