Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blood flowers

Läser Bukowski
och lyssnar på tom Waits

känner mig hoppfull

Solen bryter ner
det mörker som
vi omgett oss av

jag vet att du
finns där
någonstans

det enda
som håller
mig vid liv
just här och
nu




Fri vers av Neal
Läst 120 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-04-24 22:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal