Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu när mörkret råder

Och nu när mörkret råder
Är tystnad välkommen
Lugna andetag i natten
Fast du saknas

Och natten är som sammet
Mjuk och stjärnklar
Kan höra en svunnen viskning
Känna huden mot min hand

Och drömmen är av silver
Som spinner guld och hav
Ser morgondagens glimmer
Och att det kan vara underbart




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 78 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-04-24 22:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva