Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frukten



Alla viljor
är drömmar om dig
Vilken dör först
myten eller källan
En organisk fantasivärld
En gudomlig uppenbarelse
En doft av din kropp
i paradiset




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-04-25 00:27



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Vackert skaldat.
2021-04-25

  Miss Deliria
En skön dikt som hittar fram till källan
på intuitionens vägar.
2021-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP