Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tallarna


Över bergets
kam

Sträckta mot
molnlandskapet

Tallarnas stammar




Bunden vers (Haiku) av Lottie Ålhed VIP
Läst 120 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-04-25 07:42



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
jag har skrivit mycket om tallen bakom mitt fönster men de tallarna är verkligen höga. Du lyckades mästerlik framställa bilden av dessa träd
2021-04-25

  ULJO
Tallen. Ett viktigt träd.
2021-04-25

  Kungskobran VIP
Raka och stolta som master på ett segelfartyg
2021-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP