Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Se till dem

Om någon haver barnen kär
här och i andra länder
Se till dem som små är
se till att inget händer
Skänk nu lyckan
till den som ingen får
älska dem
så hårt det går




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-04-25 08:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP