Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kobingo - haiku


Höstack och hjärnsläpp på blomsterbädd.

Koldioxidutsläpp kontra pricksäker fotosyntes

Kobajs i hagen, BINGO!




Bunden vers (Haiku) av Hon kallar sig poet VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-04-25 11:19



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Poetiska utsläpps-rätter
Vid Vårvinden.Som ej
låter sig tyglas,kan väl
inte vara helt fel?
;)
2021-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP