Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Viskande plejader?

Mina ögon ser mig inte längre? 

trots att jag tittar på mig  

så länge? 

timme efter timme suddas jag ut

ut ur min spegelbild?

 

tittar ner nu och mina ben bär mig liksom inte längre ?

mitt hår faller ner i längtan

som mitt huvud 

 

mina läppar viskar

 

 

jag minns dig 

fortfarande

och jag älskar dig

fortfarande

 

en sista gång jag ser

 

jag ser

 

mer

 

jag ser

mina barfota tår 

och minns

 

jag älskade dig då

det som var du

är inte längre ?

 

tår i tårar

som dårar

jag når er inte längre?

bara hit 

inte dit?

 

 

 

till marken

fast

fastfrusen i tiden

 

kanske som yoga?

berättar ett liv 

 

och jag darrar lite

känner sedan en liten suck

 

jag hör

 

hör jag?

orden jag talar?

inuti

viskande plejader

 

 

jag vill gå 

inte stanna ?

jag vill gå 

inte stanna?

 

ser upp 

där är himmelen 

här är jag 

här är min kropp

 

känner jorden i mina fötter 

här är jag 

jag lever 

jag lever?

 

 

 

och jag hör dem nu igen 

 

mina ord som  stannar 

 

toner spelar en sällsam melodi

och jag älskar dem

 

mina ögon ser mig inte längre?

trots att jag tittar på mig

så länge?

timme efter timme suddas jag ut

ut ur min spegelbild?

 

tittar ner nu och mina ben bär mig liksom inte längre ?

mitt hår faller ner i längtan

som mitt huvud

 

mina läppar viskar

 

jag minns dig

fortfarande

och jag älskar dig

fortfarande?

 

 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-04-25 11:56



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Så starkt om en förlust och längtan
2022-03-14

  Marita Ohlquist VIP
Berörande och vemodigt!
2021-04-26

  Hopplös själ
Den känns utplånande,ifrågasättande och sorglig!
Allt som jag känner och som gör att jag själv skriver!
Ändå älskar jag det och tycker det är bländande vackert.
2021-04-25

  PPQ
så fin text
2021-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP