Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 
Taget på sängen med ”Oskyldighet” isolering var det bara början på den "pandemiheralden” hälso-apartheid etablerats globalt.


"Pandemiheralden” doktrin hälso-apartheid etablerats global

 

Artikel tolkat  avser folk som är obekvämt i Rumänien och hur likvideras med hjälp av läkare, med och av Co vid, säkrat av syndabockens väl skrivna protokoll med få falldefinition.

Folk har börjat sabotera vacin platser  och mörda läkare och vård personal som vill inte mera behandla på deras specialitet utan lägger skulden på Covid i generell och spränger gälarna i lungorna på patienter.

COVID-19: Dictatura f?r? sc?pare – Evenimentul Zilei (evz.ro)

 

Taget med "Isolering" var pandemins viselblåsare. En symbol för den nya diktaturen som förberedde sig.

Kommer du ihåg? Den smittade personen togs hemifrån och låstes i en förseglad kista.

Scenen liknade arresteringarna på 1950-talet när människor plockades upp av den svarta bil Volga och fördes till Securité-källare med tennglasögon på.

I holmen, som i Volga, visste du bara när du kom in.

I holmen, som i Volga, var han folks fiende.

Efter ett tag försvann holmen, precis som Volga. Diktaturen förblev.

Till skillnad från kommunismen är den medicinska diktaturen perfekt. En diktatur utan flykt.

Frisättning genom vaccination visade sig vara en bluff.

Vaccinet blir inte ens av med sjukdomen eller av systemets osynliga handbojor.

Israel ges som ett exempel på vaccinens återlösande effekt.

Han vaccinerade alla sina människor på tre månader och nu är folket fria.

"Låt oss alla göra samma sak!", Uppmanar propaganda.

Vad propagandan inte säger är att "experterna" i Israel angående en ny våg av epidemi på vintern.

Vilket innebär en ny låsning och ett nytt vaccin hej-rop.

I den glada versionen. Eftersom israeliska "experter" också varnar för möjligheten att "viruset kommer att vara starkare än vaccinet"!

Vilket gör det nödvändigt att uppfinna ett nytt vaccin.

När "experterna" pratar om en eventuell olycka kan du vara säker på att det säkert kommer.

Så Israel flydde inte.

Han släppte bara gården. Det är bergsviruset!

* Storbritannien är ett annat exempel på stickande propaganda.

Det första landet i världen som startade vaccination.

Få platser på planeten har blivit mer terroriserade av COVID-diktaturen.

Drakonisk och långvarig inlåsning, trasiga polisdörrar för att räkna dina gäster, folk hoppade från gatan till jubel hos medarbetare, omröstningar med många procent glada över karantän ...

I denna hemska atmosfär vaccinerades Herr Majestys besättning massivt: 60% av befolkningen.

Efter många månader i fängelse släpptes britterna.

Bilder av glada människor som njuter av sin pint öl, ledd av Boris Johnson, har rest världen över.

"De utföll, men det var värt det", var propagandabudskapet.

Frihet förtjänar ett sting och ett år av isolering.

Vad propagandan inte sa var att detta bara var skitsnack.

Merparten av priset har ännu inte betalats: de brittiska "experterna" att det är möjligt att återinföra karantän om vaccinerna inte klarar de nya stammarna.

Och nya stammar dyker upp på transportbandet: brasilianska, sydafrikanska, brittiska, amerikanska, kaliforniska ...

Alla nationer på jorden har sin egen belastning.

Den sista fågelskrämman kommer från Indien.

* Även om de nya stammarna böjer sig för de nuvarande vaccinerna löses ingenting. Pfizer och Moderna har meddelat att, förutom de två doserna, behövs en tredjedel för "boost".

Sedan, på samma sätt, en ny vaccination, med högst 12 månaders mellanrum. Även om "experter", varaktigheten av säkert skydd (!)

För ett vaccin är bara 6 månader. Även om människor går med på att vaccineras när de rekommenderas av "experter" (vid 6, 9 eller 12 månader), återfår de fortfarande inte sin frihet.

Eftersom vaccinationer fortsätter att bli sjuka och sprida sjukdomen. Detta förvirrar anhängarna av "vaccinationspasset" lite: de kan inte svara på vad en vaccinerad person är mindre farlig än en ovaccinerad.

Och under dessa förhållanden, varför behöver du fortfarande ett pass?

Därför att, i det framtida dokumentet, passande namnet:

"Digital Green Certifikat", som kommer att träda i kraft under sommaren, kommer rätten att resa fritt att säkerställas antingen genom vaccination, genom ett negativt test eller genom en analys av antikroppar.

Till skillnad från de två sista är vaccination gratis, så att sticka.

Den oro som politiska ledare har är att "certifikatet" har rollen att "underlätta säker och fri rörlighet" och inte är en "förutsättning för att utöva din rörelsefrihet".

Lögnen är en gränslös oförskämdhet.

Rörelsen är varken säker (som sett ovan) eller fri. Eftersom det innebär en skyldighet för en av de tre åtgärderna.

EU kommer att legalisera COVID-pass, men kommer inte att förklara dem obligatoriska.

I en generös gest kommer det att överlåta åt medlemsstaterna att införa rätten att införa det för medborgare som flyttar från ett land till ett annat.

Skyldigheten att presentera ett dokument som styrker ditt hälsotillstånd fungerar redan när du går in i nästan alla europeiska länder.

När det gäller inhemska rättigheter och friheter kommer länder att efterlikna oförmågan att motsätta sig antagandet av pass av privata företag.

Under den generösa förevändningen att skydda kunder kan man begära pass vid olika tillfällen, från restaurang till snabbköp, från tunnelbana till pris, från konsert till allmän toalett. Ödets ironi är att även om rasism och kampen mot diskriminering har blivit en obligatorisk doktrin för samtida samhälle har hälso-apartheid etablerats globalt.

De ovaccinerade är de nya svarta.

* De sjuka är en särskild kategori av fångar. De har ingen rätt. De är de sista av slavarna, som längtar efter Vasile PO röjans öde.

De har inte rätt att behandlas hemma, även om de har en mild form av sjukdomen. Man kan inte ta en aspirin och en pyramidon eller en poly  supositor.  

Du måste träffa din husläkare. Han rycker på axlarna: han kan inte ordinera någon behandling, eftersom nödvändiga läkemedel inte finns på apotek. Endast på sjukhus. Det är protokollet. (Människan bör inte lämnas ensam hemma: han skulle komma undan systemets långa klor och hela diktaturen skulle gå till helvetet.)

Därför ser husläkaren på patienten länge. Om hon ser honom falla från fötterna får hon honom att ringa 112 och lämnar honom att betala Arafat. (han är akut hälsovården chef)med ursprung från Syrien. Om han ser att han fortfarande är frisk, skicka honom hem och vänta på att sjukdomen ska utvecklas. Skicka hem åtföljs av den specialiserade hälsning  önskan: "Hälsa". Uppmuntrad går patienten hem och gnuggar med ”Diana ”svenska motsvarande till Salubrin , dricker heligt vatten och får sina vänner att ge gåvor  till kyrka.

Om denna behandling inte hjälper och sjukdomen förvärras tas personen till sjukhuset. Här, efter att telefonen har tagits, är det förbjudet att besöka honom och han är låst i vardagsrummet, det finns två möjligheter: han når ATI eller inte. Om han når ATI, förlåter Gud honom! Hans dagar är i en plastpåse! Om han inte når ATI, återvänder han markerad för livet, men glad att han naturligt vaccinerades.

Om han är alltför modig dyker han upp på TV och erkänner de fasor han har upplevt. Sedan väntar den överlevande. En ny våg, en ny stam, ett nytt vaccin. Eftersom COVID-diktaturen är perfekt: ingen flyr för gott.
Övriga genrer (Översättning) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-04-25 13:02Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
https://olt.ro/2021/04/26/curtea-de-conturi-il-trimite-pe-arafat-la-dna-pentru-echipamente-sanitare-nelivrate-de-4-000-000-eur/?fbclid=IwAR00PXHg3hkE5ONLQy2jIrqrZINVIpjPKJCqSP7B-HW-R3m9VS9vlRM-yBQ

Så här ser det ut på Court of Transactable Accounts, som överförde miljoner för att köpa sanitetsföremål, men leverantör gör narr av honom och skickar ingenting.
Han stämmas
2021-04-26

  Koloristen
"hälso-apartheid" var ett intressant uttryck.
2021-04-25

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Israel har inte registrerat en ny död i COVID-19 för första gången på tio månader.
2021-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP