Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När någon bryr sig om utöver det vanliga.


Jag blir inte klok på dig

Du ringer flera gånger varje dag
du skriver textmeddelanden varje dag,
du kommer till mitt hem flera gånger i veckan
du säger att du älskar mig, ger mig varma kramar
du tar hand om mig på bästa vis,
du handlar, lagar mat, städar och tvättar mina kläder.

Jag blir inte klok på dig...

Vad har jag gjort för att förtjäna dessa saker?
Jag är bara en kvinna med många fel och brister.
Jag älskar att du säger och gör dessa saker för mig,
utan att vilja ha något i gentjänst, du har ett
hjärta av guld, du är snygg, trevlig, omtänksam,
vad är det du ser hos mig?

Jag blir inte klok på dig!




Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-04-25 13:38



Bookmark and Share


  Connie
Äkta kärlek som inte kräver något tillbaka!
2021-05-04

  Kensy65 VIP
Det verkar vara kärlek bannemig, sånt som man ser på tv tänkasig......

Precis som i den gamla slagdängan från 1960 talet med Claes Göran Hederström


2021-04-27
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP