Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Desto mindre massor

Sammetslent strävt.
Blytungt lätt.
Svartaste vitt.
Som jag ser gryningens skymning.
Som jag ser morgonens natt.
Intill dig långt ifrån.
Hennes manlighet.
Hans kvinnlighet.
Kall lava längs min hud.
Varma iskuber smeker mig.
Minns det jag glömt.
Det som blir tvärtom.
Ändå blir rätt.
Om inte.
Regnet i timglaset.
Hinner ifatt mig.
Jag stannar fastän du gått.
Ljudet seglar iväg, mot ljuset.
Mörkrets eko.
Glittrande guld champagne.
Endast korken i min hand.
Det som blir kvar.
Stjärnor som drömmer sig hem.
Bortanför dess egna själ.
Där de ömsar sitt egna skal.
En odör av vissna vildrosor.
Men en gång.
Doft.
Av ljuvaste mimosa.






Fri vers av Black raven VIP
Läst 79 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-04-25 13:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP