Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Islossning



Brytningens intåg.


Det svepvita tunnas ut.


Is i ny skepnad


när älvlinjen roterar.


Flakfransar mot stränderna.




Bunden vers (Tanka) av BenGust VIP
Läst 112 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-04-25 14:04



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Stora och starka krafter / rörelser följsamt gestaltade i denna fina tanka !
2021-04-29

  Margit Grell VIP
En känsla av både kraft
och rörelse i denna fint bildskapande dikt.
2021-04-27

  Öknens Ros VIP
Naturens krafter obändiga.
2021-04-26

  Elinor Sörensson VIP
En härlig tid när isen släpper sitt
grepp och vi får se öppet vatten
igen.
2021-04-25
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP