Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad söker

Stillheten eller rörelsen

Vilken vill jag känna av

Ibland är det svårt att vara nöjd 

Med var man befinner sig

Så mycket lättare att fly i tanken

Än att stanna kvar och reflektera 

Så vad söker jag i detta nu

Stillheten eller rörelsen

Livet går vidare oavsett




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-04-29 07:02



Bookmark and Share


  Susen VIP
Sökandet efter vägen på en inre resa. Ambivalenta känslor
2021-04-29

  ULJO
Det är alltid så vad som än händer.
Livet går vidare oavsett.
2021-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP