Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Går en kurs "En haiku om dagen" Kanske mer senryo.


Doft av bröd

Någon bakar bröd
doften sprids i hela byn.
Nu brändes en plåt!




Bunden vers (Haiku) av Cikoria Blå VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-04-25 15:07



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Det var nog jag som brände den! :-O
2021-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP