Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Om vårkänslor @ordkollektivet haiku-tävling på instagram - K som i kvinna och naturlig skönhet.


Hyllning till Karin Boye - haiku


"Visst gör det ont när knoppar brister"
Hon har gröna fingrar och regnbågens
rakryggade kjoltyll med blåmärkskyssar.

"Sweetheart, you fight like a girl"




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-04-25 15:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP