Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ett år sedan...


BOKSLUTET

Så många år av mitt livs historia

som vi nu hade att plocka ut

när vi nu stod där vid vägs ände

när en epok hade tagit slut

Så många minnen, så många foton

och hela världar som dog med er

Nu skriver nytt folk sitt livs historia

och korpen kraxar sitt: "Aldrig mer..."

 

LARZ GUSTAFSSON 25/4 2021




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 189 gånger
Publicerad 2021-04-25 16:29



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Oj så sorgligt - och fint nedskrivet...med känsla:-)
2021-04-29

  Lottie Ålhed VIP
Sorgesam dikt om att höra rent hus bland minnen (kanske när någon gått bort) och nya ska komma till. Olyckskorpen som kraxar passar väl in med.
2021-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP