Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glas

 

två dagar

tretung ångest

våga öppna dörren

höra fågelkvitter se ljus

första steget är glas att se igenom

andra steget hälens tryck som krossar

resten är egentligen bara fortsättning på dvalan




Fri vers av Bjarne Nordbö
Läst 245 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-04-25 17:04



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Stark och skör text på en och samma gång.
2021-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Bjarne Nordbö
Bjarne Nordbö