Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Millimeter

Du är mitt allt.

Allt.

Är du.

Tar upp varje millimeter i min kropp.

Varje millimeter tas upp av dig.

Kärleken till dig är med noll villkor.

Men du tar upp varje millimeter i min kropp.




Fri vers av Alltid Här
Läst 125 gånger
Publicerad 2021-04-25 19:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alltid Här
Alltid Här