Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

In över land


Vågornas gungflyn
bär oss

Över vida vatten

Under skyars gång

Vaggar
Vyssar
Sköljer in och över land




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 105 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-04-25 20:57



Bookmark and Share


  ULJO
Havets vågor har något speciellt
2021-04-26

    Lena Staaf VIP
Det finns knappt något så rogivande som vågors rörelser. Minns hur det var att somna i en segelbåt. Kluck, kluck och mjuka rörelser. Helt fantastiskt.
2021-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP