Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
superseriöst


En annons till...

Hallå där!

Villkoret är inte att du ska följa med mig till Spanien

fast det är det jag längtar efter.

Men, du är väl en filosofisk djuping, liksom jag?

Det kunde vara intressant att träffa dig!

Men, med låga förväntningar.

Denna poetsajt kan väl oxå  vara ett forum för möten in real life...

 

Den bohuslänska bohemen




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av bohemen VIP
Läst 110 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-04-25 21:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP