Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Time




Längtar ibland till tiden
Mellan födelse och första minne
Då nytt, öppet, olevt
Allt som är mitt sinne





Fri vers av DavidM VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2021-04-25 22:04



Bookmark and Share


  Skatflickan VIP
Vackert, en ren enkelhet
2023-06-25

    Peter Söderqvist
Fin känsla i dikten.
Längtan till den tiden ger mig frågor om hur den kan upplevas.
2021-05-06

  Classico VIP
Fin dikt som väcker tankar :)
2021-04-29

    Elisabeth Nilsson VIP
En existentiell och spännande dikt, där få ord berättar en viktig historia, som
väcker tankar.
2021-04-26

  ULJO
Livets linda
2021-04-26

    ej medlem längre
Du fångar den magiska stunden i en början, en tillblivelse, när allting är möjligt. Det finns också en öppenhet och medvetenhet inför livet i det öppna sinnet. Tänk att möta livet så.
2021-04-25
  > Nästa text
< Föregående

DavidM
DavidM VIP