Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LAS - Lagen om Arslen Slicka

 

Förnimmade bane
såg hängd lieman 
tappat grepp om orv

min första tanke
historiens värste
massmördare död

jag undrade varför
plötsligen Döden
tröttnat på livet

kanske utkonkurrerad
av glin med selektivism
själv ju 100% demokratisk

 

 




Fri vers (Fri form) av Bodingen VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-04-30 09:05



Bookmark and Share


  Niliboy
Håller med LENA!
2021-04-30

    Lena Staaf VIP
Intressabt tanke att döden helt enkelt tröttnat på livet. Ingen kompetensutveckling? Ingen karriärstege? Så klart hen tröttnar till slut.
2021-04-30

  Öknens Ros VIP
Döden är alltid demokratisk, "alla ska med".
2021-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP