Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


maskrosor

 

andas in, tre gånger tjugotvå
blicka in, en gång och två till
använd sen resten av dagen
i ut.
men. tänk så lätt en sprider sig och sina
goda råd
som maskrosfrön i storm.




Fri vers (Fri form) av catharina.jerbo VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-04-26 07:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härligt med ditt flöde av texter :) Gillar särskilt mycket denna!
2021-04-30

  Eva Langrath VIP
Fint , jag andas.
2021-04-26
  > Nästa text
< Föregående

catharina.jerbo
catharina.jerbo VIP