Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


På samma tema...


RADARSKUGGA

Jag trivs i radarskuggan

med mina skygglappar på

Folk får väl tycka vad de vill

Jag flyr från radarn ändå

Springer som skurken i Pops sång 

Det är mitt prerogativ

Bränns det så byter jag ämne

Ett undanglidande liv

 

LARZ GUSTAFSSON 26/4 2021

 

https://www.youtube.com/watch?v=jY7GtqO3dTk

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 138 gånger
Publicerad 2021-04-26 07:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP