Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svartöga


Tjärnens svarta öga
ser dig genom famnars djup

Allvarstyngd som du




Bunden vers (Haiku) av Lottie Ålhed VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-04-26 08:58



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Så fint skrivet på få rader. Ett allvar, en tyngd.
2021-04-26

  Kungskobran VIP
Den svarta skogstjärnen fascinerar där den ligger mörk och skrämmande i skogen med dansande älvor i kvällsskymningen och tjärnens ande som vill fånga in dig i andarnas hus i tjärnens mörka vatten.

2021-04-26

  Marita Ohlquist VIP
Tänk att tre små rader kan förmedla så mycket.
Bra skrivet.
2021-04-26

  ULJO
Mörk och dyster.
2021-04-26

  Larz Gustafsson VIP
Det är skönt med djup i en tid av yta.
"Djup ropar till djup", som Bibeln säger (Psaltaren 42:8)
2021-04-26

  alicja lappalainen VIP
en personifierad natur
2021-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP