Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frigång under gråa moln


Det finns en stunds tystnad
med fågelsång som får råda

Då skor får knarra i
sunkig jord

Då fjolårs kapslar med
sina frön. Får fastna på
Dina klädesplagg

Det finns en stund där ute
Som går in i dig. När du
Promenerar i den

Den stunden är din

Utan att du nånsin behöver
fråga om lov. ..

Där du får leva under
frihetens element.

Trots allt.


Med allt vad det då
ändå innebär. ..






Fri vers av Sefarge VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-04-26 10:45



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Vackert skrivet om frihetskänsla.
2021-04-26

    Sefarge VIP
Till K.b
Ja och särskilt
Om man lever i
t.e.x Nordkorea?
2021-04-26

  Kungskobran VIP
Friheten sitter i ditt hjärta och hjärna
2021-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP