Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sida vid sida går vi in i drömmen för att fyllas med nåd

Så enkelt allting är när sinnet är klart
Tomt utan slammer och larm av ord
Rensat på allt utom lusten att stå
Du bredvid lika grann som alltid




Fri vers av Horace
Läst 95 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-04-29 10:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace